Тигриця в Індії вполювала собі та дітям крокодила

Тигриця Т-124, більше відома як Ріддхі, в індійському національному парку «Рантхамбор» вполювала для себе та трьох своїх дитинчат крокодила. Її з тигрятами застали під час трапези туристи парку. Випадок нагадав громадськості про бабусю Ріддхі, Мачлі, яка стала відома як вбивця крокодилів після того, як вполювала 4,3-метрову рептилію у тому ж парку. Про це повідомляється на сайті нацпарку.

Ріддхі із впольованим крокодилом. Ranthambore National Park

Ріддхі із впольованим крокодилом. Ranthambore National Park


👋 Слідкуйте за наукою разом з нами — підписуйтеся на наш телеграм та інстаграм, буде цікаво!


Що ще відомо про випадок?

Про успішне полювання стало відомо у понеділок 15 квітня, коли один із туристів парку «Рантхамбор» у Раджастані зняв тварин на відео. Він став свідком, як Ріддхі з трьома своїми тигренятами спокійно поїдає тіло померлого крокодила в одній із зон резервації тигрів у парку.

Ріддхі з тигрятами із впольованим крокодилом. Ranthambore National Park

Ріддхі з тигрятами із впольованим крокодилом. Ranthambore National Park

Тигриця Ріддхі й раніше намагалася вполювати крокодила. Її помічали за нападом на рептилію біля озера в парку, але попри її досвідченість та майстерність хижака, тоді вона зазнала поразки.

Запис туриста, що застав тигрицю та її дітей за поїданням крокодила. Ranthambore National Park / Youtube

  • У тигрів, як і в багатьох інших тварин, виявили індивідуальні риси характеру, які впливають на їхнє життя. Наприклад, домінантні, впевнені і впливові тигри мають зазвичай краще здоров'я та частіше розмножуються.